Wedstrijdverslagen Hoofdklasse

1e competitiedag Hoofdklasse/Overgangsklasse.

Zaterdag 30 september is de competitie voor de Hoofdklasse en Overgangsklasse gestart. Ons 1e team komt uit in de Hoofdklasse en mocht voor de 1e dag afreizen naar Stadskanaal, Groningen. Er stonden 2 wedstrijden deze dag op het programma. Onze 1e wedstrijd was om 13.00 en onze tweede om 16.00.

Om 12.00 uur waren we aanwezig in Stadskanaal en konden we ons rustig voorbereiden op de 1e wedstrijd. Na het wisselen van de stoelen en de voorbespreking startte om 13.00 uur onze 1e wedstrijd tegen de Pont E1. We besloten om te gaan spelen met Niek, Ilse, Cathry, Jules en Dennis. We begonnen met het spelen in de ruit. Helaas kwamen we al gauw 1-0 achter en kon de Pont de voorsprong uitbouwen naar 4-0. We besloten om met meer druk te gaan spelen en konden toen de 4-1 maken.

In de rust besloten we om te blijven spelen met meer druk en kwam Cyrill het veld in voor Ilse. Doordat we met meer druk speelde konden we nog een paar doelpunten bij maken, maar gaven we de Pont E1 ook meer ruimte, waardoor hun makkelijker konden scoren. In de 2e helft kwam Jordi het veld nog in voor Cathry. Dit waren zijn eerste minuten in de competitie als speler van het eerste team. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren met 7-4.

Om 16.00 uur stond onze 2e wedstrijd op het programma tegen de Black Scorpions E1. De Black Scorpions zijn dit jaar gepromoveerd naar de Hoofdklasse. We begonnen deze wedstrijd met Niek, Cyrill, Jordi, Jules en Dennis. We gingen nu vanaf het begin aan meer afjagen op de bal en dit had direct effect. In de loop van de 1e helft werden Jordi en Jules gewisseld voor Cathry en Ilse. We kwamen op een goede voorsprong en gingen met een goed gevoel de rust in. In de tweede helft bleven we druk op de bal geven. Cyrill en Dennis wisselde voor Maik en Jules. Helaas verslapte onze aandacht even en kregen we 2 tegen doelpunten. Jordi wisselde nog met Cathry. Hierna hebben de wedstrijd met goed uit kunnen spelen en hebben we de wedstrijd gewonnen met 17-2.

Op 18 november spelen wij de 2e competitiedag in het IndoorSportcentrum in Eindhoven. We spelen dan om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Heb je zin om te komen kijken, dan ben je van harte welkom.

GP Bulls E1