De organisatie Uniek sporten heeft een de actie “Uniek Sporttalent 2017” in het leven geroepen. De afgelopen periode konden hier sporters en teams voor worden genomineerd.

De GP Bulls doen in beide categorieën mee:

In de categorie Team is het 1e team van de GP Bulls 1 van de genomineerden. Het 1e team van de GP Bulls heeft in seizoen 2016/2017 de titel “Landskampioen” geprolongeerd op het hoogste niveau in het Nederlandse E-hockey. Tevens is GP Bulls hofleverancier van het NL E-hockey team met 6 spelers in de trainingselectie, welke zich gaat voorbereiden op het WK in Italie. https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/8/gp-bulls-e1

In de categorie Sporttalen met een lichamelijk of zintuiglijke beperking is Jules van der Heijden genomineerd. Jules heeft afgelopen seizoen met het 1e team van de GP Bulls de titel geprolongeerd. Met het NL e-hockeyteam heeft Jules het toernooi op de Paragames 2017 in Breda gewonnen.
https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/40/jules-van-der-heijden

Vanaf 1 oktober kan er gestemd worden!.

Er zijn 3 verschillende stemrondes en elke ronde gaan de kandidaten met de meeste stemmen per categorie door naar de halve finale.

De 1e stemronde loopt van 1 oktober – 12 oktober

De 2e stemronde loopt van 12 oktober – 22 oktober

De 3e stemronde loopt van 22 oktober – 2 november De winnaars worden op 14, 15 en 16 november persoonlijk door de jury bekend gemaakt. De winnaars zijn aanwezig op het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport op 28 november in de Amsterdam Arena.

Help jij GP Bulls E1 en Jules van der Heijden deze titel te winnen!